Ons Bedrijf

De voornaamste werkzaamheden van ons bedrijf bestaan uit: tuinaanleg en onderhoud bij bedrijven en particulieren.

Leon Kerkhof Tuinaanleg is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle tuinwerken in één pakket. Van het prille begin – het ontwerp – tot een volledig afgewerkte tuin, maar natuurlijk ook het onderhoud. Alle werken worden uitgevoerd door eigen bekwaam personeel in een logische volgorde. Er wordt door Léon voor iedere tuin een creatief ontwerp gemaakt, hierin worden de wensen van de klanten verwerkt.

In 1994 is Léon Kerkhof als zelfstandig ondernemer gestart in tuinontwerp, -aanleg en onderhoud. Nu met 30 jaar ervaring werken Léon en Natasja met plezier samen met hun team van vaste medewerkers om te zorgen dat hun
klanten tevreden van hun tuin kunnen genieten. Vele tuinen gaven zij een eigen persoonlijk aanzicht.

Door de samenwerking met gespecialiseerde bedrijven in grondwerk, bestratingen en beregeningsvoorzieningen wordt er gezorgd voor een optimale kwaliteit van alle facetten waaruit een tuin bestaat. Hierdoor ontstaat een totaal aanbod en heeft de klant toch maar contact met één aanspreekpunt, wat als zeer prettig ervaren word.

Het ongemak voor de klant wordt dan ook beperkt tot een minimum. Zie ook de mogelijkheden die we u kunnen bieden bij Projecten.